Farmors städfirma i Borås

Farmors städfirma i Borås

Hej!

Jag vill gärna berätta om något fint, nämligen om min farmor som är en riktig kruttant och hur en städfirma i Borås gjort så stor skillnad för henne. Farmor har alltid varit ett riktigt energiknippe men de senaste åren så har även hon börjat inse sina begräsningar. Hon är fortfarande klar i huvudet och vi har så mycket härliga samtal, men hon har inte samma ork och energi av naturliga skäl såklart. Hon har hemtjänst ett par tillfällen i veckan men hon tycker det är lite jobbigt att det ofta kan vara olika personal som kommer. Vi tycker ju det är viktigt att hon känner sig trygg så därför funderade vi på hur vi kunde göra det bättre för henne.

Av en lyckosam slump hittade vi Mirelas Hemservice som erbjuder ett komplement till hemtjänsten. Hennes verksamhet är både en städfirma men som också innefattar andra hushållsnära tjänster. När farmor fick träffa Mirela så kändes det direkt som att det här vore bättre för henne. Hemtjänsten kan fortfarande assistera henne med de medicinerna som hon behöver, men städ, tvätt och strykning kommer vi nu låta Mirela göra istället. Inköp brukar jag eller min bror hjälpa henne. Men nu när vi ordnat detta så gör det att farmor kan känna sig lugnare och tryggare nu när hon vet vem som kommer och assisterar henne.

Om du känner någon som behöver hjälp i hemmet som ett komplement till hemtjänsten så är det här något jag varmt kan rekommendera. En sak är ju att hitta en städfirma, men det här är ett företag men en lite annan målgrupp och jag är helt säker på att det är fler än min underbara farmor som skulle trivas med att få sådan hjälp. Idag ska jag handla med mig nybakta bullar till henne och ett tackkort som jag ska lämna till MIrela för att hon verkligen har gjort en så stor positiv skillnad för henne.

Ha en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.