Healing i Borlänge

Healing i Borlänge

Hej du fina läsare!

Jag hoppas du har en helt fantastisk dag. Jag mår idag så mycket bättre än häromdagen och det är tack vare att jag fått så härlig och välbehövlig healing av Yvonne i Borlänge.

Jag har lärt mig att det finns lite olika healingformer men just denna som Yvonne gör heter zensehealing och den passar i alla fall mig väldigt bra.

Vi har en ganska stressig period på jobbet just nu och även om jag försöker att både ta mikropauser och meditera hemma så är det svårt att helt undvika att det sätter sig i kroppen.

Jag har haft en del huvudvärk och det beror helt enkelt på olika spänningar, men nu när jag fått hjälpt med healing så känns det mycket bättre. Behandlingen hjälper både till med avslappning men också med att släppa på blockeringar, både mentala och fysiska. Just nu så är det nog mest fysiska blockeringar men är spännande att gå till Yvonne för hon känner alltid något mer som man inte själv tänkt på men som påverkar en undermedvetet.

Ett exempel kan vara att man går och bär på någon form av frustration, vilket kan leda till olika blockeringar. Och har man något sådant så känner hon det direkt och då både hon lyfter och medvetandegör det så att man själv inser vikten av att reda ut det och göra något åt det. Men så ger även healingen lindring så att man ofta ser saker klarare och får ny energi.

Det är kanske inte alla som är öppna för den här behandlingsformen, men man behöver inte vara andlig eller spirituell på något vis för att det ska fungera.

Om du bor i Borlänge eller Falun till exempel så tycker jag du ska prova healing hos Yvonne, du kommer helt säkert bli positiv till upplevelsen, hur skönt det är och vad mycket det kan hjälpa till med.

Nu önskar jag dig en underbar dag!


Kommentarer är stängda.