Kanonbra byggservice!

Kanonbra byggservice!

Hej där alla följare!

Känns bra att vara tillbaka på bloggen och få skriva av mig. Som ni säkert redan visste så tog jag en paus från bloggen ett tag för att det var så mycket runt jobbet som jag behövde ta tag i, men nu är jag äntligen tillbaka.

Medans jag har varit borta från bloggen så har jag hunnit med en hel del, bland annat fick jag ta del av byggservice för att sätta in nya fönster till mitt hus i Kungälv. Det är faktiskt en rolig historia som jag tänkte ta och berätta för er. Allt började när jag och min son var ute på trädgården och kickade lite boll med varandra. Det visade sig att jag inte riktigt var så pricksäker som jag trodde, så istället för att passa bollen till min son så var det fönstret som fick sig en passning. Min karriär som fotbollsspelare var över innan den ens hade börjat och det var nog lika bra. Jag stod där och då inför ett val, antingen ringer jag en firma som erbjuder byggservice för att kunna byta alla fönster eller så sätter jag bara in nytt glas. Tanken på nya fönster i hela huset var betydligt mer spännande så jag slog en signal till Allbyggnation & Service för att höra om de kunde hjälpa mig, vilket de givetvis kunde.

Med nya fönster och fotbollsskorna på hyllan sitter jag här nu i mitt hus och funderar på om det kanske finns någon annan karriär för mig som inte innebär krossade rutor, har ni något förslag på vad jag ska prova på så får ni gärna höra av er. Helst något som inte innebär kontakt med boll för uppenbarligen är min bollkänsla sisådär. Ta hand om er där ute i landet!  


Kommentarer är stängda.