Terapi hjälper

Terapi hjälper

HalliHallå bloggen!

Nu är det ännu en gång dags för ett till inlägg, det första på flera dagar. Tack för att ni väntat och inte slutat att besöka min blogg även fast det inte kommit några inlägg på ett tag. Jag har nu under en period gått i terapi i Örnsköldsvik för att försöka ändra på mitt välmående och faktum är att det känns som att jag är på god väg mot bättre tider.

Jag hamnade i depression för några månader sen och har valt att inte prata om det förr ens jag kände att jag var på väg bort från det. Till en början så insåg jag inte själv att jag var deprimerad utan det var mina vänner som påpekade mitt mående för mig. Det hela började med att jag kände att jag inte hann med mitt arbete och mitt liv. Med en dålig situation utanför arbetslivet kombinerat med konstant stress på jobbet så fanns det ingenstans där jag kunde trivas, jag brydde mig inte längre om någon eller någonting. Till slut så kom mina vänner hem till mig för att säga att jag inte kan leva såhär längre, det fick helt enkelt vara nog. Några dagar efter det så började jag gå i terapi och allt eftersom så mådde jag bättre, jag är mina vänner evigt tacksam för det!

Att gå i terapi är något som många skäms för att berätta men jag tycker att det visar på styrka och är ett tecken på att man faktiskt försöker förändra någonting som inte fungerar. Ni ska inte behöva gömma er från att ni någon gång har gått igenom en tuff period i livet, ni ska vara stolta över att ni lyckades ta er igenom motgångar och hamna på rätt bana igen. Glöm aldrig att ta hand om er själva och öppna upp er om ni känner att ni mår dåligt, det finns människor som kan hjälpa er och ni ska ta vara på de människorna.  


Kommentarer är stängda.