Libra Medium hjälpte mig

Libra Medium hjälpte mig

Morsning korsning bloggen!

Jag sitter här med lite skräckblandad förtjusning efter att jag har besökt ett medium. Allt började strax innan jul när jag kände att det var något som inte riktigt stod rätt till, men jag kunde inte sätta ord på det. Det var bara en konstig känsla som jag fick och den tog verkligen på min energi, först tänkte jag att det säkert bara var lite stress inför allt som julen innebär men när denna märkliga känsla bara fortsatte att gro efter högtiden så blev jag än mer fundersam. Jag hade hört någonstans att det kan vara så att man ibland kan vara omgiven av andar och negativ energi, men det var inte direkt något som jag trodde på. Nu är min uppfattning däremot helt annorlunda.

Eftersom jag är en människa som oftast är öppen för olika förslag och lösningar så beslutade jag mig för att boka in en tid hos ett medium för att kunna få svar på den här konstiga känslan som jag konstant bar runt på. Efter ett besök med Libra Medium så fick jag reda på att den obehagliga känslan som jag burit på berodde till stor del av att min bortgångna farfar hade försökt ta kontakt med mig från andevärlden. Bland annat så kom han med budskapet att jag skulle ta det där jobbet som jag hade blivit erbjuden, hur någon annan än jag kunde veta att jag blivit erbjuden ett arbete är helt oförklarligt enligt mig och det var då som jag faktiskt började tro på att vi kanske har en annan dimension. Det var verkligen en givande stund och kanske gör jag ett återbesök för att få kontakt med någon annan närstående som jag genom åren har förlorat. Den där konstiga känslan, jo tack den är så gått som bort nu. Allt tack vare ett möte med andevärlden.  


Kommentarer är stängda.