Sommarjobb på en städfirma

Sommarjobb på en städfirma

Hejsan godingar!

Just nu sitter jag och söker efter någonstans att extrajobba i sommar antingen i Hörnösand, Sundsvall eller Timrå. Jag har tänkt lite olika men har faktiskt en idé om att jag vill prova att jobba för en städfirma. Det kanske låter konstigt men hör här …

Det är ett jobb som innebär att man oftast jobbar dagtid och vardagar och det är ett jobb som är fysiskt så du får daglig motion under tiden du jobbar. Dessutom blir det ibland vissa naturliga raster utomhus i och med att man ska röra sig från det ena stället till det andra. Ibland kanske man städar ett kontor och nästa uppdrag kan vara trapphus i ett lägenhetsområde. Det betyder också att man får träffa olika människor och man behöver inte känna sig instängd på något kontor en hel sommar.

Eftersom jag har tagit körkort precis så har jag nog god chanser att få jobb på en städfirma, för det underlättar såklart när man ska åka runt till olika kunder. Att städa kanske inte är så glamoröst, men samtidigt kan jag tycka att det är ganska roligt och det är ju ett jobb som andra uppskattar att man gör för dem. Jag ska sätta mig och skriva ihop ett personligt brev och erfarenheter från tidigare sommarjobb och sedan ska jag skicka ut dem till några städfirmor i och omkring stan.

Till min fördel är också att jag är noggrann och trivs med att både jobba själv och i team med andra. Förra sommaren jobbade jag i en glasskiosk men jag tycker det är roligt att prova många olika jobb, det gör att man utvecklas som person och lär sig mer om vad man trivs med att jobba med och inte.

Ha en mysig kväll så hörs vi snart!


Kommentarer är stängda.